Uzená sůl s bylinkami připravovaná již tisíc let podle stejného receptu. Země původu Dánsko Viking
Jedna z nejkvalitnějších solí, sbíraná ručně na francouzských salinách. Oceníte zvláště na dušené zelenině nebo grilovaných rybách, vhodná k dosolení karamelu nebo čokoládových výrobků.
Mořská hrubozrnná sůl se sušenými floky papriček Jalapeňos. Země původu - Mexiko. Zároveň solí a koření. Vhodná na grilovaná masa, na zeleninu, do polévek, gulášů.
Ochucená mořská sůl směsí koření původně z Indie. Univerzální použití.
Unikátní sůl z Havajského ostrova Kauai. Svou typickou barvu získává díky místnímu jílu. Oceňovaná hlavně pro svou barvu a zemitou chuť. Vhodná na zeleninu, ryby a mořské plody.
Poměrně známá ryze přírodní sůl plná minerálů. Obsahuje stopové množství kalcia, draslíku, magnézia a hlavně železa. Univerzální použití v kuchyni.
Well balanced ratio of herbs adds harmony taste of Mediterranean, especially recommended for salads, fish, seafruit and poultry. Made in France Vyvážený poměr bylin dodává této soli harmonickou chuť středomoří. Zvláště vhodná na saláty, ryby, plody moře a drůbež. Země původu Francie.
Nevšední sůl z Bali, kde při krystalizaci vytváří duté pyramidy. Vhodná jako dekorativní sůl na steaky.
Vločková sůl báječná na saláty a steaky, která se lehce rozpouští na povrchu a lehce předává svou slanost. Země původu Itálie
Raritní Guerande sůl s mořskými řasami, určitě vyzkoušejte na ryby a mořské plody. Země původu Francie.
Základem raritní uzené Whiskey irské soli je minerální sůl Oriel, která je bohatá na minerály a obsahuje méně sodíku. Tato sůl je hodiny uzena nad 90-ti letými dubovými sudy s irskou whisky. Sůl absorbuje aroma whisky a dubu, které poté rafinovaně předává do pokrmů.
Mlýnek - materiál - sklo, kov, keramika a plast. Keramický systém zaručuje perfektní mletí s nastavitelnou hrubostí