Představujeme originální omáčky Ungrier, které vynikají nezaměnitelnou chutí a širokým využitím. Naše omáčky vyrábíme podle našich originálních receptů, z nejkvalitnějších surovin v tzv. „Home made“ kvalitě – v malých šaržích, ručně plněné a balené. Jsme hrdi, že při výrobě omáček Ungrier nepoužíváme žádné uměle zchutňující látky, barviva, stabilizátory a konzervanty.
Tipy pro použití omáček:
Grilování: za studena nebo za tepla jako ideální příloha ke grilovaným masům, uzeninám, rybě nebo zelenině
Marinování: vmícháním oleje (piva nebo vína) jako marináda pro nakládání masa
Omáčky na těstoviny: krátkým povařením (přidáním vody podle vašeho zvážení) získáte perfektní omáčku k těstovinám
Restování: přiměřené množství omáčky přímo na pánev pod maso