MLÝNEK PLNÝ HIMALÁJSKÉ SOLI
Kvalitní mlýnek s keramickým drtičem s možností volby hrubosti naplněný Himalájskou růžovou solí. Obsah soli 175g.
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Nový produkt
Kvalitní mlýnek s keramickým drtičem s možností volby hrubosti naplněný Himalájskou růžovou solí. Obsah soli 175g.
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Výběrový produkt z vysoce ceněného tuňáka běloploutvého.
Špičkový produkt z tuňáka bíloploutvého. Marinované filety v originálním láku .
Cabernet Savignon suché červené víno. Vyrobeno technologií "Vendaje Manuele", výběr zralých a zdravých hroznů. Chuť ovocných tónů třešní a černého rybízu s vyváženou kyselinkou. Doporučená teplota podávání 180C. Obsahuje siřičitany, alkohol 13,5%. Země původu - Moldávie
Cabernet Savignon polosuché, krásně rubínové barvy a luxusní vůně černého rybízu, třešní, tabáku a pepře. Víno jasné chuti s hedvábnou tříslovinou. Doporučená teplota podávání 180C. Obsahuje siřičitany, alkohol 12,5%. Země původu - Moldávie
Cabernet Savignon, červené suché víno, buket s vůní orientálního koření, černého rybízu a třešní, elegantní sametová chuť. Doporučená teplota podávání 180C. Obsahuje siřičitany, alkohol 13,5%. Země původu - Moldávie
Merlot suché víno elegantní rubínové barvy s ovocnými tóny. Doporučuje se k červeným masům a sýrům. Doporučená teplota podávání 160 -180C. Obsahuje siřičitany, alkohol 13,5%. Země původu - Moldávie
Pinot Frank suché, vyrobeno technologií "microvinification" a řízenou teplotou kvašení. Rubínově červená barva, bohaté aroma s chutí třešní a malin, plné harmonické chuti. Doporučená teplota podávání 180C. Obsahuje siřičitany, alkohol 13,5%. Země původu - Moldávie
Suché odrůdové červené víno z Moldávie, r.v. 2017
Suché odrůdové červené víno z Moldávie, r.v. 2017
Polosuché odrůdové červené víno z Moldávie, r.v. 2017
Polosladké odrůdové červené víno z Moldávie, r.v. 2017
Suché odrůdové červené víno z Moldávie, r.v. 2017
Aromatická sůl se středomořským kořením vhodná na bílá masa, pizzu, saláty
Pacifická mořská sůl z USA uzená na olšovém dřevě. Přírodní kouřové aroma je docíleno pouze dlouhým uzením
Pacifická mořská sůl z USA uzená na jabloňovém dřevě. Přírodní kouřové aroma je docíleno pouze dlouhým uzením
Pacifická mořská sůl z USA uzená na ořešáku bílém. Přírodní kouřové aroma je docíleno pouze dlouhým uzením
Pacifická mořská sůl z USA uzená na třešňovém dřevě. Přírodní kouřové aroma je docíleno pouze dlouhým uzením